De Geschiedenisrubriek ~ Een onvervalst stukje geschiedvervalsing
 

 

 
Waar in de tekst het symbool te zien is, kan hierop geklikt worden voor het afspelen van een geluidsfragment dat specifiek hoort bij die tekst. Van vrijwel alle afbeeldingen kan een grotere versie, in kleur, bekeken worden door de muiscursor over de afbeelding te plaatsen en even te wachten. De plattegronden aan het einde van elk decennium zijn eveneens te vergroten, maar hier moet op geklikt worden.
 
Colofon:
Teksten: Jorn van de Wetering. Tekstcontrole: Paul Melssen. Cartografie: Bram Elstak. Graphics en vormgeving: Friso Geerlings. Fotomateriaal: diverse bronnen, retouches door Bram Elstak. "De Geschiedenisrubriek ~ Een onvervalst stukje geschiedvervalsing" is in ontwikkeling geweest van 2002 t/m 2005. Copyright Het Wonderlijke WC Web - De Schoonste van het Land.

Met dank aan:

Het Sprookje van de Efteling, Het Wondere Wereld Web, Gniletfe, Het Wonderlijke WC Web, Wonderchat, Eftelist, Themepark, De Versamelaer, Anton Pieck Fanclub Nederland, Het Anton Pieckmuseum te Hattem, Huis ten Bosch te Nagasaki, Mam, een Duppie voor de kip, Mam, ik wil het paard, Anton Pieck en de Wonderbaarlijke Geschiedenis van de Efteling, Peter Reijnders 1900-1974, Afgekeurde Plattegrond 1987, een Niet Nader te Noemen doch Niettemin Nogal Nuttige Nota, De Efteling, kroniek van een Sprookje, Veertig Jaar Efteling, deel I t/m VI, Huis van de Toekomst, Jorns Teveel Aan Fantasie, een Berg aan Wensvol Denken en Verschillende Efteling-medewerkers Die Gaarne Anoniem Wensen te Blijven.

Geen dank aan:
Het Wereldnatuurfonds, De Brabantse Milieufederatie, Groenfront en Olaf Vugts.


 

 
Het Wonderlijke WC Web, 2002 - 2005. Tekst: Jorn van de Wetering. Cartografie: Bram Elstak. Grafisch: Friso Geerlings