In Den Bonte Harlekeyn - Logo -|- Foto: Friso Geerlings - Edits: Het WWCW (c) 2002


G
egroet, waerde bezoeker van het Wonderlijke WC Web. Welkom in Den Bonte Harlekeyn, de rubriek van deez' web site waar alles mogelijk is. Hier vind ge de schatten van den Pieckse rommelzolder. De kleinoden uit het requisietenmagazijn. De prullaria uit het Gildenhuys. In Den Bonte Harlekeyn is zo bont als haar naam doet vermoeden: de Harlekeyn biedt plaats aan wat u maar wilt!

Het WWCW heeft in het half jaar dat we nu ongeveer bestaan al verschillende keren bijdragen ontvangen van enthousiaste en vooral creatieve mede-Eftelingliefhebbers. Soms hebben we deze kunnen plaatsen in één van onze andere rubrieken (zoals enkele brieven), een andere keer hebben we ze voor even opgeslagen op onze rommelzolder. Hoog en droog, alwaar ze wachtten op een geschikt plekje op deze site.
Met In Den Bonte Harlekeyn hebben we nu zo'n plek op het WWCW gemaakt. Een plek waar we het moois van de WWCW-zolders ten toon kunnen stellen.

Natuurlijk is een echte Pieckse rommelzolder niks zonder die verborgen schatten die je er kunt vinden, net als nu, in 2002, in de Bonte Harlekeyn in de Efteling zelf. Daarom hebben we jouw hulp nodig om van In den Bonte Harlekeyn een plek te maken waar je van de ene verbazing in de andere valt. Een plek voor ontdekkingen en verwondering! Maak iets moois, verzin een verhaal, typ een tekst, dicht een gedicht, of stuur dat oude krantenartikel of familiekiekje uit 1952! Wij zorgen dat het zo snel mogelijk online komt, hier in "In Den Bonte Harlekeyn".
 


Heb je iets (gemaakt) dat je in de Harlekeyn zou willen zien? E-mail het dan naar Harlekeyn@Wonderlijkewcweb.org Je krijgt zo snel mogelijk een reactie!

Wil je dat je bijdrage anoniem in de Harlekeyn komt, zet dit er dan even bij in je e-mail.
Enkele voorwaerden met betrekking tot plaatsing in de Harlekeyn vind je onderaan deze pagina.

 

 

laatste toevoegingen - (update op 15-11-2006)

 

titel

auteur

rubriek

Een Geweldig Feest voor Hugo Remco Groote Proza
Hoorspel: 'Verdwaeld op de Efteling' St. Nicolaes En de rest...
Het Villa Volta-gedicht Ewald van Looveren Poëzie
Interview Ton van de Ven - De Stem Hans Rube - bijdrage van Friso Geerlings Documentatie
Persconferentie aanvang seizoen 2002
Ton haalt herinneringen op aan 'Die goeie ouwe tijd'
Ton van de Ven - bijdrage van Friso Geerlings Documentatie
De Magische Kok Wessel Wit Proza
Zeeuws Sprookje bij Efteling Jeffrey Kutterink - bijdrage van Danny Kock Documentatie
'Sprookjes Business' - Volkskrant Magazine Peter Giesen - bijdrage van Ramon Heeren Documentatie
 

~ rubrieken ~


Ornament -|- Edits: (c) Het WWCW 2002
 

de kleine lettertjes


Het Wonderlijke WC Web wil met In Den Bonte Harlekeyn een plek scheppen op Internet waar Eftelingfans hun creativiteit en bijzondere Eftelinginformatie en documenten kwijt kunnen, zodat anderen ervan kunnen genieten. Om dit in goede banen te leiden zijn er een paar regeltjes:

1. Bijdragen aan de rubriek In Den Bonte Harlekeyn van Het Wonderlijke WC Web blijven eigendom van de oorspronkelijke auteur. Echter, Het WWCW is eigenaar van de versie van het ingestuurde zoals deze op Het Wonderlijke WC Web online komt. Het is dus niet toegestaan de door Het WWCW van een layout voorziene bijdrage op een andere website te plaatsen.

2. Indien de auteur van een bijdrage deze niet langer online wil hebben op Het Wonderlijke WC Web, dan zal dit door Het WWCW zo snel mogelijk in orde gemaakt worden.

3. Bijdragen aan In Den Bonte Harlekeyn worden voor plaatsing beoordeeld op geschiktheid door Het WWCW-team. Hoewel we hierin zo soepel mogelijk proberen te zijn, kan het natuurlijk voorkomen dat een bijdrage gewoonweg ongeschikt is voor publicatie (bijvoorbeeld i.v.m. zware copyrightschendingen, te beledigende aard, etc., etc). In deze gevallen zal Het WWCW niet tot plaatsing overgaan en zal de auteur van de bijdrage hiervan zo snel mogelijk op de hoogte gesteld worden.

4. Het WWCW streeft naar plaatsing van bijdragen binnen 48 uur. Dit is echter geen garantie.

5. Het WWCW is géén gratis webspace provider! (We zouden wel willen, maar helaas betalen wij gewoon voor bandbreedte en opslagcapaciteit.) Als maximum omvang van een nog plaatsbare bijdrage rekenen we een omvang van ongeveer 1 megabyte. Hier kan in bijzondere gevallen natuurlijk wel van afgeweken worden.

6. Het WWCW kan ten allen tijde een bijdrage die online staat offline halen, bijvoorbeeld door ruimtegebrek of veranderende inzichten. In dit geval zal de oorspronkelijke auteur hiervan zo snel mogelijk op de hoogte gesteld worden.

7. Anoniem-geplaatste stukken zijn ook echt anoniem: de naam van een auteur die anoniem wenst te blijven wordt in geen enkel geval bekend gemaakt aan niet-WWCW-teamleden.

8. Een eenvoudige layout in WWCW-stijl zal voor alle bijdragen gemaakt worden. Als je iets speciaals wilt, maak het dan zelf (of stuur ons een aardig mailtje). Maak je zelf een layout, zorg dan, als het even kan, dat deze in lijn is met de rest van de layout van Het WWCW.

9. Het WWCW is: Friso Geerlings, Jorn van de Wetering, Bram Elstak, Paul Melssen, Ramon Heeren en Kabouter Efteling
 


 

 

In den Bonte Harlekeyn - Het Wonderlijke WC Web en jullie allemaal, samen!