Over Loesjeling

Loesjeling is een periodieke postersie gebaseerd op de welbekende Loesje-posters die over heel Nederland te vinden zijn. Daar waar Loesje inspeelt op recente ontwikkelingen in de maatschappij, reflecteert Loesjeling zaken die zich binnen de Efteling afspelen. We proberen dat zoveel mogelijk te doen op een manier die dit soort affiches waardig is. Eigenlijk hebben we dus zowel betrekking op Loesje als op de Efteling.

We zijn geen actieve demonstranten, en we plakken het park of de wereld daarbuiten ook niet vol met onze posters. Loesjeling is alleen op Internet actief, en we proberen slechts door middel van spreuken in de vorm van posters onze boodschap over te brengen.
 

Laat je stem horen!

Ook jij kunt meeschrijven voor de Loesjeling-posters. Heb je een leuk idee voor een Loesjeling-spreuk en zou je die graag op onze site laten zien? Stuur je spreuk dan in via de contactpagina. Als we je spreuk leuk genoeg vinden, zullen we hem plaatsen en uiteraard zullen we je naam vermelden in de hint van de afbeelding. We kunnen echter nooit garanderen dat je spreuk ook daadwerkelijk geplaatst wordt, en er valt niet te onderhandelen over de maand waarin je spreuk wordt gepubliceerd. Alle ingezonden spreuken worden eigendom van Loesjeling.

Je kunt de contactpagina natuurlijk ook altijd gebruiken om je mening te geven over (één van) onze spreuken. Zowel negatieve als positieve reacties zijn welkom!
 

Copyright

Alle posters op deze web site vallen onder het copyright van Kabouter Loesjeling Voortbrengingen (een pseudonym). Opslaan van de posters voor eigen gebruik is zondermeer toegestaan. Wil je echter posters gebruiken op je eigen web site of in een andere (non-profit-) publicatie, laat het ons dan even weten, en vermeld in elk geval de herkomst van je spreuk of afbeelding. Het herpubliceren van posters van deze site met commerciële doeleinden is niet toegestaan. We willen je ook met klem verzoeken niet op eigen houtje onze posters na te maken en/of af te drukken en ze in het park of waar dan ook op te gaan plakken. We willen het wel graag netjes houden.
 

Disclaimer

Loesjeling is op geen enkele manier verbonden met Vereniging Loesje, de Efteling B.V. of een van haar partners in kwaliteit. Alhoewel Loesjeling een initiatief is van Efteling-liefhebbers voor Efteling-liefhebbers, opereert ook deze web site geheel onafhankelijk van alle overige Efteling-websites en Efteling-fanverenigingen. Met het maken van deze site is geen enkele copyrightschending de bedoeling geweest.

Loesjeling accepteert geen enkele verantwoordelijkheid voor eventuele technische of mentale schade die is voortgevloeid uit het gebruik en/of bekijken van deze web site. Elke overeenkomst met bestaande figuren en/of eigennamen in onze spreuken berust op toeval. Eventuele handelsmerken blijven eigendom van hun respectieve eigenaars.


Deze pagina is voor het laatst gewijzigd op 3 februari 2004.

Terug


© 2002-2005 Kabouter Loesjeling Voortbrengingen