Drie jaar WWCW
 

 

 

Het derde WWCW-jaar zit er op. Een jaar waarin het WWCW zich van haar serieuze kant liet zien: de Jaaroverzichten van 2002 en 2003 bieden eenieder een terugblik op wat kwam, ging, bleef en gebeurde; de Fata Morgana-rubriek neemt de door alle Efteling-liefhebbers zo gewaardeerde darkride in Anderrijk onder de loep en in de Spookslot-rubriek kan iedereen zélf 'aux serieux' een oordeel vellen over de oude hoofdshows.

Het meest serieus namen WWCW'ers in 2004 echter hun buiten-WWCW'se-werkzaamheden, met als duidelijk gevolg een kortere updatelijst dan in voorgaande jaren. Echter, het WWCW gooit, net als Lex Lemmens, nooit iets weg en mede daardoor is de site nog altijd een fraaie honderd megabyte groter dan deze bij het vorige jaarpraatje, in november 2003, was.

Natuurlijk weten wij van het WWCW ook dat, ondanks onze luiheid betreffende website-zaken, u van ons blijft houden als waren we uw eigen broers, vaders of kinderen. Het WWCW-team is er immers als uw trouwe rots-in-de-branding als het gaat om fraaie, sfeervolle, informatieve en bovenal kolderieke Efteling-internetitems. Met het nodige genoegen presenteren wij dan ook op deze pagina een fraai overzicht -in beeld én muziek- van drie jaar WWCW. Uw eigen favoriete team in 't park en soms ook elders. Uw helden. Uw idolen. Ja, voor sommigen zelfs: uw Goden. De schoonsten van het land.

    Op naar een nieuw jaar!

 
Eindhoven, Deurne, Oosterhout - november 2004
Bram, Kabouter Efteling, Friso, Jorn, Paul en Ramon

 

 

Drie Jaar WWCW - Foto's en muziek worden ingeladen. Even geduld a.u.b.

 
Voor een correcte weergave van het fraaie verloopeffect is
Internet Explorer vereist. Dit geldt eveneens voor de achtergrondmuziek.