Twee jaar WWCW
 

 
Twee Jaar WWCW -|- Graphic: Friso Geerlings © Het WWCW 2003

 

 

Het afgelopen jaar was, in alle opzichten, een bewogen WWCW-jaar. Niet alleen bouwden we meer updates dan ooit te voren, maar tevens verwelkomden we met genoegen Ramon als nieuw lid in de gelederen van het team. We bereikten de 50.000e bezoeker op de Nedstat-teller en overschreden de 350-megabyte limiet op die arme oh-zo-zeer belaste WWCW-server.

Hoogtepunten uit het Efteling-jaar, zoals de viering van het vijfentwintigjarig bestaan van het Spookslot, vielen samen met grote updates op de website. Met de Diorama-, Spookslot-, Piraña- en Promenade-rubrieken zetten we de eerste schreden op het pad dat ons ooit moet brengen bij een compleet overzicht van alle Efteling-attractiewetenswaardigheden. Met de toevoeging van 'Showbizz ten Paleize' breiden we de WWCW-gebieden uit tot in het zo vluchtige onderwerp van live entertainment, en -gezien het enorme aantal bezoekers van deze rubriek- niet zonder succes.

Jaar Twee was tevens het jaar waarin we de Efteling-horeca zeker niet onbesproken lieten. Stuk voor stuk kwamen de verschillende rijken met hun etablissementen online. Inmiddels lopen we alweer een eindje achter ten opzichte van de immer continuerende bouw- en verbouwzucht van 't Kaatsheuvelse park, maar soit: op een dag zullen Smulpaap-II, Applause en IJssalon vast de gelederen van de andere horecapunten ook op deze site komen versterken.

Toekomstplannen zijn er meer dan voldoende. Een lijst met evenveel ideeën als Sheherazade verhalen kende hangt al tijden op 't prikbord in het WWCW-hoofdkwartier. Tijd voor uitwerking is een ander verhaal, maar stukje bij beetje blijft de site toch groeien en -hopelijk- ook boeien. Met frisse moed stappen wij allen het derde jaar in, en groeten bovenal toch u, de bezoeker die ons werk telkens weer de moeite waard maakt.

 
Eindhoven, Deurne, Oosterhout - november 2003
Bram, Kabouter Efteling, Friso, Jorn, Paul en Ramon

 


Twee jaar WWCW-felicitatie door Christian Farla -|- Edit: Bram Elstak © Het WWCW 2003

Twee jaar WWCW-felicitatie door Ton van de Ven -|- Edit: Bram Elstak © Het WWCW 2003

Twee jaar WWCW-felicitatie door Hans Klok -|- Edit: Bram Elstak © Het WWCW 2003

Twee jaar WWCW-felicitatie door Michel Den Dulk -|- Edit: Bram Elstak © Het WWCW 2003

Twee Jaar WWCW -|- Graphic: Friso Geerlings © Het WWCW 2003
 

 

Muziek: James Horner - "Meeting Adventure and Fantasy" - Soundtrack The Pagemaster
(ook wel bekend als: Variaties op het Kapitein Dubbelhoofd-thema)