Efteling-attracties - Uitrijk

 
 
Uitrijk -|- Logo: Bram Elstak  Het WWCW 2003
 
Bezoek de beschouwing van de attractie van uw keuze door op de fotootjes hieronder te klikken. De attracties waarvan de naam onder het fotootje is te vinden zijn al gereed. De rest volgt (veel) later.
 

 

- Efteling-theater -

 

- Pardoes Promenade -
- en de Brink -

 
       
Officieel nog geen rijk, maar wel al in dit overzicht aanwezig... Dan moet er wel iets heel bijzonders te zien zijn in deze hoek van het park! En dat is ook zo. Want waar vroeger knisperende schelpenpaadjes slingerden langs de rustieke Vonderplas, staat tegenwoordig een groot gebouw waarin meer dan duizend bezoekers tegelijk kunnen kijken naar de avonturen van theaterhelden op het podium. Het Efteling-theater is de laatste grote creatie van Ton van de Ven, en een betere start dan dit kan een Efteling-rijk zich bijna niet wensen.

Uitrijk zal in de komende jaren uitgebouwd worden tot een locatie waar het ook na parksluiting goed toeven zal zijn. Dat we veel 'attracties' aan dit overzicht zullen moeten toevoegen lijkt niet waarschijnlijk, horeca wellicht deste meer. Maar daarvoor hebben we natuurlijk al een andere rubriek.

Het Huys dat in 1995 de skyline van Kaatsheuvel voorgoed veranderde hebben we overigens ook in dit rijk ondergebracht. Parkorganisatorisch wellicht wel niet helemaal correct, maar soit: een beetje aandacht verdient deze meesterlijk constructie toch zeker wel.


 

 

Efteling-attracties 2001 - 2003 Het Wonderlijke WC Web